top of page
Search
PGL

Martići pobjednici Šestog tradicionalnog turnira zaselaka Gornje Lovnice

Šesti tradicionalni turnir zaselaka Gornje Lovnice održan je 11. i 12. kolovoza, a pobjednik turnira je ekipa Martića. Ekipa Martića je u finalnom susretu savladala ekipu Jurana rezultatom 3:2 te je ekipa Martića zasluženo ponijela titulu osvajača Šestog tradicionalnog turnira zaselaka Gornje Lovnice. Ove godine na turniru se našlo ukupno 10 ekipa, a najboljim igračem proglašen je Marin Martić iz ekipe Martića.


Nažalost, ove godine turnir je pomalo izgubio prvotnu zamisao, a to je druženje i okupljanje Lovničana. Pojedinci i ekipe agresivnim nastupom ponašali su se kao da je ovo natjecateljski turnir, a ne rekreacija i druženje mještana G. Lovnice. Također, netko je namjerno ili slučajno, turnir koji je od samoga početka zamišljen, te prethodnih godina i održavan kao takav (Turnir zaselaka Gornje Lovnice), ove 2017. godine, odlučio preimenovati u „Malonogometni turnir mjesne zajednice Gornja Lovnica.“


Iako je bilo propusta, vjerujemo kako će se oni do održavanja idućega turnira ispraviti, te da će prvotna zamisao osnivača turnira, Branija, Drage i Spomenka, živjeti i dalje, a to je zabava, druženje i okupljanje Lovničana iz svih krajeva svijeta tijekom mjeseca kolovoza.


Zahvalnica sa ovogodišnjeg turnira

Zahvalnica sa Šestog tradicionalnog turnira zaselaka Gornje Lovnice (slika 1)

Zahvalnica/Diploma sa prethodnih turnira zaselaka Gornje Lovnice (Slika 2

43 views0 comments
bottom of page