top of page
Search
SKT

Predstavljamo: Magistar kemije i biologije, Jelena Tadić


Magistar kemije i biologije Jelena Tadić rođena je 24. prosinca 1993. od roditelja Janjkice i Nikole, a osim Jelene, u braku roditelja rođena je i Gabriela koja trenutno pohađa srednju medicinsku školu u Žepču. Jelena je oduvijek bila odličan učenik, a taj uspjeh je okrunjen završetkom Opće gimnazije. Godine 2003. upisuje studij biologije i kemije na Fakultetu prirodnoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti na Sveučilištu u Mostaru.

Preddiplomski studij završava 2016. godine te iste godine upisuje diplomski studij. Na petoj godini studija zajedno sa profesoricom biokemije dr. sc. Stanislavom Talić radi na projektu analize fizikalno-kemijskih parametara morske vode s područja Neuma i Makarske. Upravo na temelju ovoga projekta, eksprerimentalnog rada, napisala je svoj diplomski rad i 12. srpnja 2018. godine stekla akademsku titulu magistra kemije i biologije. 

Kako ističe naša magistrica: "Studiranje je zahtijevalo mnogo truda i odricanja, ali uz potporu obitelji i prijatelja sve je moguće ostvariti posebno ako se voli ono čime se bavimo." U budućnosti se planira baviti svojim područjem rada i započeti rad u struci, a u skorije vrijeme nastaviti studij i upisati doktorat. Moramo istaknuti kako je Jelena oduvijek zračila pozitivnošću, lijepim odgojem i strašću prema svome radu, a uz postignuti uspjeh u obrazovanju jedan od hobija je i crtanje u kojem je također vrlo talentirana.

Portal Gornja Lovnica, pridružuje se čestitkama i željama za nastavak profesionalne karijere naše magistrice kemije i biologije. Sretno Jelena. 

FOTO: hercegovina.info, Jelena Tadić

123 views0 comments
bottom of page