top of page
Search
Noname/PGL

Jaraneni pobjednici Petog turnira zaselaka Gornje Lovnice

U petak i subotu 12. i 13. kolovoza 2016. odigran je Peti tradicionalni turnir zaselaka Gornje Lovnice u malom nogometu. U natjecateljskom dijelu sudjelovalo je 8 ekipa, ukupno se u dva dana odigralo 15 utakmica. U polufinalu borile su se ekipe Jaranena i Bara te ekipe Interijeri Tadić i Antunovići.

U vrlo čvrstoj i neizvjesnoj finalnoj utakmici između ekipa Interijeri Tadić i Jaranena tokom regularnog dijela utakmice rezultat je bio 0:0 nakon čega su izvođeni penali. Bolja u izvođenju penala je bila ekipa Jaranena koji su pobjednici Petog tradicionalnog turnira zaselaka G. Lovnice. Pobjednicima je uručen pehar i diploma kao uspomena na osvojeni turnir. Igračem turnira je proglašena Finka Marijanović Tadić koja je igrala za ekipu Trule Frule, dok je za najboljeg vratara proglašen Ivan Tadić (Ino) iz ekipe Interijeri Tadić. Priznanje za najboljeg strijelca je osvojio Gabrijel Vidović.

EKipa Jaraneni

Osim natjecateljskog dijela kao i ranijih godina druženje svih Lovničana bilo je u prvom planu. Tako se ove godine odigrala utakmica ženskih ekipa Martića i Vidovića. U ovom dvoboju bile su bolje nogometašice Martića. Također se igralo povlačenja konopca, a na kraju druženja i turnira za sve sudionike i goste spremljena je zajednička gozba.


U nastavku pogledajte fotografije sa turnira


29 views0 comments
bottom of page