top of page
Search
PGL

Nagradna igra (dopunjeno)

Povodom našeg prvog rođendana i objavljivanja prve vijesti na Portalu od 11. travnja 2015. pod naslovom "Sakrament svete potvrde", organiziramo nagradnu igru za naše čitatelje i posjetitelje. Prije nego što Vas upoznamo s nagradnom igrom, pročitajte nekoliko rečenica o godini iza nas.

Idejno rješenje o pokretanju Portala dala je studentica informacijskih znanosti Mirjana Martić, te zajedno sa Slavenom Tadićem započinju s izradom Portala Gornja Lovnica. Kasnije se u radu Portala priključuju Vinko Juranović student elektrotehničkog fakulteta i Josip Vidović student medicinskog fakulteta. Portal uspješno djeluje godinu dana isključivo entuzijazmom mladih ljudi koji su vezani za rodni kraj i bez ikakve financijske potpore, donoseći najznačajnije vijesti vezane za Gornju Lovnicu i Lovničane diljem svijeta.

Tijekom godine dana postojanja na Portalu je objavljen 151 članak, a od početka mjerenja posjećenosti u kolovozu 2015. do 1. travnja 2016. ostvarili smo 9.425 pregleda naše stranice. Od lipnja 2015. pokrenuta je i Facebook stranica Portal Gornja Lovnica. Vjerujemo kako ćemo uz Vaše sugestije, kritike i pohvale nastaviti i dalje blagovremeno, točno i ažurno izvještavati o događajima u G. Lovnici i biti veza Lovnice s Lovničanima diljem svijeta.


NAGRADNA IGRA - PRAVILA


Kako bismo natjecanje učinili zanimljivijim izmijenili smo način natjecanja te umjesto 2 nagradna pitanja nagradna igra će se održavati kroz četiri dana s minimalno četiri i maksimalno osam postavljenih pitanja. Detaljnije o konceptu:


Natjecanje se sastoji od četiri kruga (dana), gdje se u svakom krugu (u dogovorenom vremenu/terminu) postavlja po 1-2 pitanja. Boduje se točnost i brzina odgovaranja (odgovara se u komentar posta). Svakim točnim odgovorom dobiva se po jedan bod, osoba koja prva odgovori dobiva 3 boda (svaki natjecatelj ima pravo jednom odgovoriti na svako postavljeno pitanje), drugi točan odgovor dobiva 2 boda dok treći i svi ostali točni odgovori (za svako pitanje posebno) dobivaju po 1 bod. Ostali sudionici dobivaju samo po jedan bod za svaki točan odgovor. Natjecanje traje svaki dan u trajanju tri sata od trenutka objavljivanja nagradnog pitanja i samo u tom vremenskom razdoblju zbrajaju se točni odgovori (bodovi). Natjecanje počinje od četvrtka (7. travnja 2016.) i traje do nedjelje (10. travnja 2016.) a imena pobjednika sa ukupnim osvojenim bodovima objavit ćemo u ponedjeljak u 20 sati.


Tabela sa bodovnim stanjem za svaki dan objavljivat će se na web stranici Portala.


Primjer: Koliko je 2+2?


Natjecatelj br. 1; odgovor: 4 ---- broj bodova 3

Natjecatelj br. 2; odgovor: 4 ---- broj bodova 2

Natjecatelj br. 3 i ostali; odgovor: 4 ---- broj bodova 1

Natjecatelj br. 4; odgovor: 5 ---- broj bodova 0


Sretno i zabavite se!


Pratite nas na našoj Facebook stranici, označite sa "Sviđa mi se – Like" i podržite naš rad, a uz to sudjelujte i u nagradnoj igri. Svima sudionicima nagradne igre kao i Portalu na prvom rođendanu neka je sa srećom!

Pogled na crkvu sv. Petra i Pavla - Lovnica

4 views0 comments
bottom of page