top of page
Search
PGL

Šesti veteranski turnir u malom nogometu "Sveti Ante 2016." počinje 29. svibnja 2016.



Sportski događaj koji privuče veliki broj žepčaka je tradicionalni veteranski turnir "Sveti Ante" Žepče. Ove godine šesti po redu malonogometni turnir kreće 29. svibnja 2016. u organizaciji KŠC "Don Bosco" i Žepčakog dekanata. Igra se po sustavu 5+1 igrač, a prijave za turnir su do 27. svibnja 2016. godine. Uplata po ekipi je 200 KM, a maksimalni broj prijavljenih igrača je 10, uz prijavu jednog igrača od 30 do 33 godine, dok ostali moraju biti iznad 33 godine starosti. Ovaj turnir je humanitarnog karaktera i svaka pomoć organizatorima je dobro došla.


Lovnica ima jako zapažene nastupe na turniru. Prošle godine u finalu izvođenjem slobodnih udaraca bila je bolja ekipa Fair Play-a koja je nakon regularnog dijela koji je završio 1:1, na penale pobijedila ekipu Lovnice 4:2. Godinu ranije, 2014., Lovnica je osvojila prvo mjesto na turniru, a za najboljeg igrača i najboljeg vratara proglašeni su igrači Lovnice, Rajko Vidović i Stipo Tadić - Pipo.


Vjerujemo kako će i ove godine na humanitarnom turniru nastupiti veteranska ekipa Lovnice te svojim nastupima i igrom predstavljati naše mjesto ali i veseliti vjerne navijače.


Sve informacije vezane za turnir mogu se dobiti na telefon broj 063 409 123.


Više o samom turniru poslušajte na ovom linku.

IZVOR: postaja.ba/PGL

3 views0 comments
bottom of page