top of page
Search
PGL/SKT

Međunarodni rukometni turnir "Rukomet u srcu, Zavidovići - Žepče 2016."

U razdoblju od 22. do 24. travnja 2016. održat će se treći Međunarodni rukometni turnir "Rukomet u srcu, Zavidovići - Žepče 2016." u organizaciji RK Žepče i RK Krivaja. Na turniru će sudjelovati 14 ekipa iz pet zemalja, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Crne Gore. Turnir igraju mlađi kadeti 2000/2001. godište te pioniri rođeni 2002. godine i mlađi. Turnir se igra u dvorani KŠC "Don Bosco" u Žepču i Gradskoj dvorani Zavidovići.


Ekipe su podijeljene u dvije skupina: „A“: Bosna i Hercegovina, Crna Gora 1, Vardar, Nikšić 2014 i Žepče igraju u Žepču, a „B“: Crna Gora 2, Metković, Sloga, Čelik junior i Krivaja u Zavidovićima. Za kategoriju pioniri, „A“: Vardar, Jeruzalem, Metković, Borac i Žepče igraju u Žepču, te „B“: Bosna, Sloga, Speed, Konjuh i Krivaja igraju u Zavidovićima.


U utorak na press konferenciji održanoj u Žepču, turnir su predstavili Haris Galijašević i Darko Andrijević, a od mladih talentiranih igrača Stjepan Malbašić i Ante Dragičević iz Žepča, te Faris Keserović i Kenan Begić iz Krivaje. Treba istaknuti kako je Stjepan Malbašić odličnim igrama u RK Žepče i pokazanim talentom ostvario još jedan veliki uspjeh u karijeri od nedavno postavši kadetskim reprezentativcom Bosne i Hercegovine.


Izjave mladih rukometaša možete pogledati u nastavku:


Satnice odigravanja turnira u sportskoj dvorani KŠC "Don Bosco" Žepče:

IZVOR: sportzdk.ba

4 views0 comments
bottom of page