top of page
Search
SportNews.hr

Vidović najavio susret sa Vrapčem


Maksimir će prvi put igrati na svom novom „domaćem terenu" ŠRC Sesvetama u Bistričkoj ulici i time se njegova motivacija za pobjedom pojačava.

-Izgubili smo u Stupniku zasluženo, priznaje trener Rajko Vidović. Dobro smo ušli u utakmicu, gospodarili i imali šanse dok je teren dopuštao. Kad se teren sasvim pokvario do izražaja je došao Stupnik. Našom pogreškom primili smo gol u 87. minuti.

Utakmica s Vrapčem izgleda vrlo važna. Doveli ste šest ili sedam igrača i logično je pokazati da to nije bilo uzaludno. Osim toga ako izgubite ostali biste prikovani za to deseto mjesto s malo izgleda da se plasman u nastavku bitnije popravi?

-Utakmica je izvanredno važna i vrlo zahtjevna. Vrapče je jako dobro, bez obzira na neke odlaske ništa se nije promijenilo. Gledao sam ih na pripremama. Imaju odličnog trenera Pužina. Mi ćemo biti ojačani za Kovačića, ostali su zdravi i bez kartona.

Kako mislite doći do pobjede?

-Nama je puno lakše igrati s momčadima iz gornjeg doma ljestvice. Ovi sa začelja često igraju grubo. Prema tome smatram da ćemo u nadigravanju slomiti goste.

Izvor: SportNews.hr

4 views0 comments
bottom of page