top of page
Search
SKT

Stjepan Malbašić nominiran za najboljeg mladog sportaša općine Žepče


Već tradicionalno održava se sportska manifesacija "Kristalno sunce" priznanje najuspješnijim sportašima općine Žepče za 2015. godinu u organizaciji Sportskog saveza općine Žepče koja će biti upriličena u srijedu 24. veljače 2016. godine u kino dvorani „Doma kulture“ Žepče u 18:00 sati.

U kategoriji najbolji mladi sportaš našao se i Stjepan Malbašić za kojeg možete glasati na sljedećem linku.


O Stjepanovom talentu već smo pisali, a ovako su ga opisali iz Sportskog saveza općine Žepče: Jedan je u nizu odličnih mladih igrača koji je u godinama koje slijede zasigurno okupirati rukometne terene i medijski prostor. Član je najperspektivnije generacije žepačkog rukometa.5. mjesto na državnom prvenstvu BiH. Član seniorske ekipe od sezone 2015/2016. Upisao se više puta u listu strijelaca. Najbolji obrambeni igrač i reprezentativac kantonalne reprezentacije i na širem popisu za reprezentaciju BiH.


Pozivamo sve Lovničane da glasaju za Stjepana i pomognu u osvajanju ove vrijedne nagrade. Popis svih nominiranih sportaša i sportašica možete pogledati na ovome linku. Napomenimo kako je prošle godine u kategoriji najmlađe sportašice bila nominirana i Martina Vidović.


Glasanje traje traje do nedjelje, 21. veljače 2016. godine u 0:00 sati.

21 views0 comments
bottom of page