top of page
Search
SKT

Uspješno realizirana humanitarna akcija Mladeži HDZ BiH Lovnica


Mladež HDZ BiH Lovnica na čelu sa predsjednikom Ivanom Vidovićem uspješno je realizirala humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za našeg sugrađanina Zorana Budimira koji je teško bolestan i potrebna su velika novčana sredstva za njegovo liječenje. Akciju je organizirao općinski odbor Mladeži HDZ BiH Žepče sa svojim temeljnim ograncima, a akcija traje od 11. prosinca. Mladi i mještani Gornje Lovnice prikupili su 770 KM za potrebe liječenja ovog mladog čovjeka. Predsjednik Mladeži HDZ BiH Lovnica, Ivan Vidović izrazio je zadovoljstvo odazivom mladih i svih mještana Lovnice koji su svojim prilozima pomogli ovu humanitarnu akciju. Također, zahvalio je svima na iskazanoj humanosti i prilozima koji su odvojili kako bi pomogli liječenje mladog čovjeka i oca petero djece.


Podsjetimo o samoj akciji; Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Žepče pokrenuo je humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za bolesnog Zorana Budimira. Zoran Budimir (43) je otac petero maloljetne djece iz Žepča. Već nekoliko mjeseci ovaj hrabri čovjek bori se s teškom bolesti. Za daljnje liječenje potrebno je osigurati što veća financijska sredstva. Ovim putem pozivamo sve naše sugrađane da se odazovu na ovu humanitarnu akciju kako bi Zoranu i njegovoj obitelji pomogli u njihovoj teškoj borbi, te kako bi za vrijeme Božićnih praznika u njihov dom unijeli dašak radosti, nade i osjećaja da nisu sami u ovoj borbi.



Mole se svi oni koji su u mogućnosti da novčanim uplatama pomognu Zoranu Budimiru. Uplatu možete izvršiti volonterima Mladeži koji će obilaziti mjesta, uplatom novca kod tajnice u uredu Općinskog odbora HDZ BiH Žepče (Ul.Prva,Žepče) ili direktno na njegov broj računa: Investiciono komercijalna banka DD Zenica, Budimir Zoran Broj računa:134-010-0000000120 (1039263)




6 views0 comments
bottom of page