top of page
Search
PGL/SKT

Talenti Lovnice: Bosiljko Tadić


Bosiljko Tadić rođen je 4. veljače 1997. u Frankfurtu, Njemačka, od majke Gordane i oca Vlade Tadića, a danas živi u Varaždinu. Nogomet je počeo trenirati i igrati od malih nogu. Prve nogometne korake napravio je u nekadašnjem hrvatskom prvoligašu NK Varteks, a nakon godinu dana prelazi u NK Slobodu Varaždin.

U NK Slobodi Varaždin prolazi sve selekcije od limača, mladih pionira, starijih pionira, kadeta, juniora i na kraju seniorske momčadi na poziciji stopera. U selekcijama limača, mlađih i starijih pionira momčad je vodio kao kapetan. Zbog poteškoća u kojima se našao klub i stalnog pada u niže rangove natjecanja nakon osam godina provedenih u NK Slobodi Varaždin, u prosincu 2014. prelazi u NK Obreš Sveti Ilija koji se natječe u prvoj Varaždinskoj ligi. Za NK Obreš Sveti Ilija nastupa u juniorskoj i seniorskoj momčadi, a prošle sezone završili su na drugom mjestu na ljestvici. Završetkom službenog dijela natjecanja igra i za malonogometni klub NK Obreš Sveti Ilija.


Talent koji ima i dobre igre koje je Bosiljko pokazao prepoznao je i NK Zavrč iz Prve Slovenske lige te su dali ponudu za ovog mladog nogometaša porijeklom iz Lovnice. Bosiljku želimo puno sreće i uspjeha u nastavku nogometne karijere koja bi ubrzo mogla prerasti i u internacionalnu.


Ako imate i Vi priču o mladim talentima porijeklom iz Lovnice pošaljite nam mail na portal.gornjalovnica@gmail.com koju ćemo rado objaviti.

23 views0 comments
bottom of page