top of page
Search
name_no

Talenti Lovnice: Stjepan Malbašić


Stjepan Malbašić rođen je 27. kolovoza 2000. u Kninu, Republika Hrvatska. Treće dijete u obitelji Nevenke i Joze Malbašića. Rukomet je počeo trenirati 2010. godine, kada je i osnovan omladinski pogon RK Žepče.

Iako je trenutno više od 2 mjeseca van terena zbog ozlijede, Stjepan je do sada uspio postići značajne rezultate sa svojim timom: 3 medalje s općinskih natjecanja i medalju za 2. mjesto na prvenstvu Herceg-Bosne (u konkurenciji za '98 godište ).


Osim što nastupa u svojoj konkurenciji (godištu) Stjepan nastupa i za seniorski tim, gdje je potrebno istaknuti 4 gola u seniorskoj kategoriji. Tim golovima postao je najmlađi strijelac senirskog tima u službenim utakmicama, od osnutka RK Žepče. Najveće ostvarenje ovoga mladog, perspektivnog i skromnog momka porijeklom iz Lovnice su 2 plasmana na državno prvenstvo, sa svojom generacijom.

Uredništvo Portala Gornja Lovnica zahvaljuje se Stjepanu na ustupljenim materijalima i informacijama, te mu želimo što brži oporavak i još dobrih rezultata u budućnosti.

12 views0 comments
bottom of page