top of page
Search
SKT

Poraz nogometaša i pobjeda rukometaša Žepča, Rajko Vidović do nove pobjede


Bogat sportski vikend za žepačke klubove i lovničane koji nastupaju na sportskim terenima. Nogometni klub Žepče na gostovanju kod Borca iz Jelaha izgubio je rezultatom 2:1 uz čak tri crvena kartona. U prvom poluvremenu Žepče je dobro krenulo i povelo rezultatom 0:1, da bi domaćini do kraja poluvremena izjednačili na 1:1. U drugom poluvremenu domaćini povećavaju na 2:1 nakon crvenog kartona za igrača Žepča. Iako s igračem manje, a uskoro i dva igrača manje nogometaši Žepča ne odustaju od boda. Pred kraj utakmice treći crveni karton dobio je Nikola Tadić Panter nakon prekršaja u šesnaestercu za što je suđen i kazneni udarac za domaćina Boraca koji ne realiziraju. Na kraju je ostao rzultat 2:1 za Borac iz Jelaha.


Jučer, 11. listopada, u sportskoj dvorani KŠC Don Bosco u prvoj utakmici sezone rukometni klub Žepče je pred stotinjak navijača na domaćem terenu, pobijedio rezultatom 36 : 24 RK Sana 7 iz Sanskog mosta. Strijelci za domaće bili su Marko Mrkonjić (8), Enes Karahasanović (6), Darko Matijević (5), Aleksandar Damjanović (5), Stjepan Jozinović (4), Dario Slišković (3), Ivan Dunđer (3), Kastriot Gashi (1) i Toni Šumić (1).


Dugo Selo koje predvodi Rajko Vidović ovaj vikend je upisalo novu domaću pobjedu. Pogocima Tonija Adžića i rezultatom 2:1 Dugo Selo je bilo bolje od Opatije. S 9 bodova Dugo Selo nalazi se na 11. mjestu tablice.


Foto: NK Žepče

22 views0 comments
bottom of page