top of page
Search
SKT

Talenti Lovnice: Martina Vidović


Predstavljajući mlade talente iz Lovnice, došli smo i do rukometa, a danas ćemo predstaviti perspektivnu mladu sportašicu.

Martina Vidović rođena je 16. listopada 2000. u Žepču od roditelja Marije i Nikole Vidović.

Pohađa osnovnu školu Žepče, ide u 9. razred te 6. razred osnovne glazbene škole Katarina Kosača-Kotromanić. Osim odličnog uspjeha u školi i učenju, Martina je uspješna mlada sportašica, točnije, rukometašica.

Martina rukomet trenira tri godine u rukometnom klubu Žepče. Igra na poziciji srednjeg beka u kategoriji kadetkinja. Iako mlada sportašica već sada se nametnula kao standardni igrač u klubu i doprinosi nizanju uspjeha RK Žepče. Martina je i osvajačica niza nagrada, a izdvojit ćemo neke; nagrada za najbolju igračicu na općinskom natjecanju osnovnih škola u rukometu, te 2 zlatne medalje s općinskih natjecanja.

U izboru najboljeg sportaša/ice općine Žepče za 2014., Martina je bila nominirana za najmlađu sportašicu i Kristalno sunce 2014. u organizaciji Sportskog saveza općine Žepče. Ova nominacija za najbolju mladu sportašicu općine Žepče je najbolja potvrda predanosti, rada i talenta koji je pokazala naša mlada sportašica. Vjerujemo kako će ovakva priznanja Martina nizati i dalje te ustrajati u radu i razvijanju svog talenta. Martini želimo puno uspjeha u rukometnoj karijeri i neka nastavi biti pozitivan primjer u društvu.

Foto: Martina Vidović/FB

33 views0 comments
bottom of page