top of page
Search
name_no

Napišite i Vi dobru priču


Ukoliko želite da neka vaša priča, članak ili fotografija budu objavljeni, Portal Gornja Lovnica Vas poziva da pošaljete svoj tekst ili sliku na facebook stranicu ili na mail Portala. Uredništvo Portala je spremno ponudi pomoć u pisanju i uređivanju članka, kao i fotografija. Moguće je pisati o svim temama vezanim za Lovnicu.


Osobni osvrt: "Pisanja mi omogućava da komuniciram s ljudima, a posebno onim iz Lovnice koji se nalaze u svim dijelovima svijeta. Kada sam se odlučio okušati u ovom hobiju bio sam dosta nesiguran, mnogo ljudi će čitati, biti ću prozivan ili čak ismijan. Tada sam odlučio svoje radove objavljivati pod pseudonimom i smanjiti pritisak. Znam, to jednostrana komunikacija i amatersko pisanje, ali ipak dozvoljava ti da u tekst napišeš neke svoje stavove i razmišljanja. Pokušajte... "

Bitno je napomenuti da tekstovi ili fotografije neprimjerenog ili uvrjedljivog sadržaja neće biti objavljivane, samu procjenu obavlja uredništvo Portala. Također tekstovi mogu biti objavljivani anonimno ili pod pseudonimom, anonimnost je zajamčena ako autor to želi.

Službeni mail portal.gornjalovnica@gmail.com .

6 views0 comments
bottom of page