top of page
Search
SKT

Interijeri Tadić pobjednici Četvrtog tradicionalnog turnira zaselaka G. Lovnice


U srijedu 13. kolovoza 2015. završen je Četvrti tradicionalni turnir zaselaka Gornje Lovnice u malom nogometu. U natjecateljskom dijelu sudjelovalo je 12 ekipa, a drugog dana sudjelovala je i ekipa Marcelona sastavljena od lovničana z Petrinje, ukupno se u dva dana odigralo 33 utakmice. U polufinalu borile su se ekipe Jaranena i Interijera Tadić te ekipe Bara i Jurića. U vrlo čvrstoj i neizvjesnoj finalnoj utakmici između ekipa Interijeri Tadić i Bare tokom regularnog dijela utakmice rezultat je bio 0:0 nakon čega su izvođeni penali. Bolja u igri sreće, izvođenju penala, bila je ekipa Interijera Tadić koji su pobjednici Četvrtog tradicionalnog turnira zaselaka G. Lovnice. Pobjednicima je uručen pehar i diploma kao uspomena na turnir, a iz pobjedničke ekipe proglašen je najboljim igračem Kristijan Tadić, dok je iz iste ekipe Zvonko Tadić bio najstariji igrač turnira. Prigodne diplome kao uspomene na sudjelovanje uručene su: najboljem strijelcu Mladenu Vidoviću (Kini), najboljem vrataru Zvonimiru Tadiću, najmlađem igraču Marcelu Jurakoviću (10 godina), za najljepši potez turnira Marinu Martiću, najljepši gol Niki Juriću (Joe), ekipi Bara za osvojeno drugo mjesto, te ekipi Stare Kosti za Fair Play igru bez prekršaja.

Posebna zahvalnica uručena je Branislavu Vidoviću za nesvakidašnju pomoć u organiziranju svih dosadašnjih turnira te za pokretanje ideje za održavanje već sada tradicionalnog turnira i druženja lovničana u kolovozu mjesecu protekle četiri godine.

Svake godine sve veći broj lovničana kako onih koji žive u Lovnici tako i onih koji su izvan svog rodnog mjesta posjećuju ovaj turnir koji za cilj ima druženje i okupljanje Lovničana. Smijemo slobodno reći da su u protekla dva dana skoro svi lovničani dolazili pratiti svoje ekipe, a ovo je jedinstvena prilika na kojoj se okuplja najveći broj Lovničana na jednom mjestu što je vrlo teško postići zbog raseljenosti po cijeloj Europi i Svijetu.

Organizatori se zahvaljuju svima koji su pomogli u organiziranju i ostvarenju ovogodišnjeg turnira; Dragi Matijeviću (Maćiji), Bosiljku Zrni, Bosiljku Vidoviću, te Mirku Tunjiću na obezbjeđenju razglasa. Posebne zasluge idu mladima, mjesnoj zajednici na čelu sa Spomenkom Vidovićem i svima koji su sudjelovali u postavljanju rasvjete po nezapamćenoj vrućini, koji su uređivali teren te prostor oko poligona, oni koji su cijelo vrijeme bili na raspolaganju, svoje srce i rad stavili na dobrobit zajednice i bez kojih niti jedan turnir ne bi bio isti, hvala. Vidimo se dogodine!



13 views0 comments
bottom of page