top of page
Search
SKT/name_no

Radovi na postavljanju reflektora na poligonu u Lovnici


U subotu, 8. kolovoza počeli su radovi na postavljanju reflektora i rasvjete na poligonu u Gornjoj Lovnici. Kako je od ranije poznato, rasvjetu za poligon osigurao je Branislav Vidović u Švicarskoj, a prijevoz platila općina Žepče. U sklopu priprema za Četvrti tradicionalni turnir zaselaka G. Lovnice u subotu su mladi Lovnice u velikoj akciji počeli na radovima i postavljanju stupova rasvjete. Treba istaknuti kako se postavljanje rasvjete radi isključivo od sredstava koja su prikupljena od prethodnih turnira te sredstava koja je osigurala mjesna zajednica. Nažalost, zbog velikih troškova, novca će i nedostajati, ali mladi su ustrajni u namjeri da reflektore osposobe do početka turnira. Stoga je sazvana nova akcija u ponedjeljak i utorak od 16 sati kako bi se ovaj značajan projekt završio u kratkom vremenu.

Do sada su iskopani kanali za postavljanje kabela, postavljene cijevi za stupove, a daljnji radovi su usmjereni na elektrifikaciju, postavljanje stupova, zgrtanje kanala, čišćenje oko poligona i slično.

Ovom prilikom organizatori turnira, mjesna zajednica pozivaju na zajedničku akciju da se odazovu svi koji mogu pomoći svojim radom ili na bilo koji način kako bi reflektori zasvijetlili 12. i 13. kolovoza, te bili predati na upotrebu cijeloj zajednici.

8 views0 comments
bottom of page