top of page
Search
SKT

Počinju pripreme za Četvrti malonogometni turnir zaselaka G. Lovnice


Prošlogodišnji pobjednici ekipa "Jaraneni"

U nedjelju 2. kolovoza 2015. nakon pučke mise (u dvorani na katu škole) održat će se satanak ekipa, predstavnika zaselaka i svih zainteresiranih u vezi održavanja Četvrtog tradicionalnog malonogometnog turnira zaselaka Gornje Lovnice. Turnir se održava četvrtu godinu za redom, te je prilika za druženje Lovničana iz svih krajeva svijeta kada mnogi dolaze iz Njemačke, Švicarske, Hrvatske kako bi sudjelovali na turniru i družili se sa svojim mještanima. Od učešća, prodaje pića i hrane novac se skuplja i njime se svake godine iznova raspolaže za organizaciju turnira, ali i za manja ulaganja u Gornjoj Lovnici. Inicijatori turnira su Branislav Vidović te ispred mjesne zajednice G. Lovnica Spomenko Vidović. Turnir je posjećen od strane mještana jer nije strogo natjecateljski, već kao što je istaknuto to je prilika za druženje na terenu i izvan njega. Također, nakon finalne utakmice od učešća se priprema gozba i piće za sve sudionike i mještane ovog tradicionalnog turnira. Treba napomenuti kako je prošlogodišnji pobjednik ekipa „Jaraneni“.


Za održavanje ovogodišnjeg turnira izneseni su neki od prijedloga koji su podložni promjenama i dogovorom na sastanku koji će se održati 2. kolovoza 2015., a učesnici svoje prijedloge mogu ostaviti u FB grupi Mjesne zajednice Gornja Lovnica ili dostaviti na dan održavanja sastanka.

Prijedlozi:


• Na prethodnom sastanku (10. kolovoza 2014.) dogovoreno je da se turnir tradicionalno održava u razdoblju od 10.-15. kolovoza, prema mogućnostima, a za ovu godinu predlažemo 12. i 13. kolovoza • Turnir zaselaka nije natjecateljski pod svaku cijenu kako bi karakter druženja i zajedništva došao do izražaja te bio u prvom planu • Nagrade su simbolične, a glavna nagrada je zajedničko druženje i večera svih sudionika i mještana G. Lovnice • Sustav igre je 4+1 igrač • Igra se po zaseocima: Vidovići, Tadići, Gaj-Pramakuće, Lučice, Bare, Selište i Martići, ako koji od zaselaka ima više od jedne ekipe onda se prijavljuju pod drugim imenom (npr. Vidovići, Vidovići 1, Pine i sl.) • Kako ne bi bilo natjecanja pod svaku cijenu, dozvoljeno je miješanje igrača iz drugih zaselaka po načelu; 1 igrač + 1 vratar, (osim u slučaju zaselaka koji ne mogu skupiti cijelu ekipu) • Mogućnost poziva gostujuće ekipe (Lovnički zetovi i sl.) kao i ekipe koja bi revialno odigrala utakmicu sa pobjednikom turnira • Na sastanku koji će se održati u nedjelju, (2. kolovoza 2015., nakon pučke mise u dvorani na katu škole) a na koji se pozivaju svi predstavnici zaselaka, ekipa, te svi zainteresirani detaljno ćemo se dogovoriti o pravilima (izmjenama), načinu igre, organiziranju turnira te će se za održavanja sljedećih turnira izabrati ORGANIZACIJSKI ODBOR • Sve prijedloge i sugestije molimo Vas napišite u grupi MZ G. Lovnica (komentari, poruke) ili dostavite na dan održavanja sastanka (2. 8. 2015.)


Atmosfera sa prošlogodišnjeg turnira:

2 views0 comments
bottom of page