top of page
Search
SKT/RPŽ

Stigla vozila za Dom zdravlja u Žepču i rasvjeta za poligon u Gornjoj Lovnici

U utorak, 30. lipnja, tri vozila, vozilo hitne pomoći marke Mercedes proizveden 2008. godine, te dva terenska vozila marke Mitsubishi proizvedeni 2009. a koja su prilagođena za terenske intervencije stigla su u Žepče ponajprije zahvaljujući gospođi Brankici Juranović, rođenoj Lovničanki, a koja od svoje petnaeste godine živi u Švicarskoj. Vozila su dar klinike Cardio Centro Ticino na čelu sa ravnateljem ove ustanove gospodinom Fabioom Rezzonicom.

Uz ovu vrijednu donaciju za Dom zdravlja sa stacionarom u Žepču, dopremljena je i vrijedna donacija za Mjesnu zajednicu Gornju Lovnicu. Riječ je o rasvjetnim stupovima s reflektorima te svom pratećom opremom. Ova donacija u vrijednosti od oko 20 000 KM zasluga je Branislava Vidovića - Branija koji je navedenu opremu osigurao u Švicarskoj. Troškove prijevoza rasvjete za poligon u Gornjoj Lovnici osigurao je načelnik općine, gospodin Mato Zovko. Ista će ubrzo biti postavljena na poligon u Lovnici, a prije početka četvrtog tradicionalnog malonogometnog turnira zaseoka Gornje Lovnice koji se održava u kolovozu.

U srijedu 1. srpnja u Jutranjem programu Radiopostaje Žepče (95,9 MHz) možete poslušati razgovore o realizaciji ove vrijedne donacije za Dom zdravlja sa stacionarom u Žepču.


Foto: PGL/RPŽ


8 views0 comments
bottom of page