top of page
Search
SKT/Zepceonline

Pripreme za peti po redu Malonogometni turnir mjesnih zajednica općine Žepče 2015.

Sportski savez općine Žepče u partnerstvu sa Službom za opću upravu i društvene djelatnosti općine Žepče, tijekom srpnja i kolovoza (16.07.2015.-13.08.2015.) planira održati 5. Malonogometni turnir mjesnih zajednica općine Žepče, koji će se održati na poligonu OŠ „Žepče“. Svaka mjesna zajednica ima pravo prijaviti samo jednu ekipu sastavljenu isključivo od žitelja iste mjesne zajednice (minimalno 10 igrača, jednog trenera i dva službena lica), bez ograničenja starosne dobi igrača. Odlukom Organizacijskog odbora kotizacija za prijavu na natjecanje iznosi 150,00 KM po ekipi. Stoga pozivamo sve zainteresirane predsjednike mjesnih zajednica ili druge ovlaštene osobe iz mjesnih zajednica na informativni sastanak sa Organizacijskim odborom Turnira, koji će se održati dana 03.07.2015. godine (petak) u Sali OV Žepče s početkom u 17,oo sati.


Treba napomenuti kako je malonogometna ekipa mjesne zajednice Gornja Lovnica nastupila na prošlogodinjem truniru, gdje je izbačena u drugom kolu od ekipe Gornje Ozimice.


Za sve dodatne informacije može se obratiti predsjedniku Sportskog saveza općine Žepče gosp. Darki Andrijeviću na tel: 063 333 299.



4 views0 comments
bottom of page