top of page
Search
SKT/RPŽ

Počela priprava za patron župe Lovnica

U četvrtak, 25. lipnja 2015., počele su mise trodnevnice kao priprava za patron župe Lovnica, sv. Patar i Pavao. U četvrtak prvi dan trodnevnica predvodio je župnik iz Maglaja. Svečano središnje misno slavlje u ponedjeljak, 29. lipnja, predvodit će prvi župnik župe sv. Petra i Pavla, Lovnica, vlč. Franjo Ivandić.

Za Radio postaju Žepče, lovnički župnik vlč. Marko Lacić izjavio je: "U ponedjeljak je patron naše župe, zaštitnika naše župe, svetih apostola Petra i Pavla, u Lovnici. Za tu zgodu, za naš patron, pripremalo se na sljedeći način: u četvrtak je bio prvi dan trodnevnice, a i u petak i subotu ćemo se pripravljati za naš patron. Mise na sam patron su u osam i, glavna Misa, u jedanaest sati koju će predvoditi vlč. Franjo Ivandić, prvi župnik župe Lovnica. Pozivam sve drage prijatelje da dođu u punini vjere i punini snage obratiti se i moliti dragoga Boga da se, po zagovoru svetih apostola, izmoli pomoć za sve".

Treba istaknuti kako će u sklopu približavanja i upoznavanja žepačkih mjesta i kraja, RPŽ prenositi uživo sveto misno slavlje u 11 sati na svojim frenkvencijama 95,9 MHz.


11 views0 comments
bottom of page