top of page
Search
SKT

Finalnim susretom završen turnir "Sv. Anto 2015."

Sinoć, 20. lipnja, u sportskoj dvorani KŠC Don Bosco odigrani su finalni susreti humanitarnog veteranskog turnira "Sv. Anto 2015." Žepče. Za treće mjesto igrale su ekipe Papratnice i Josip Jopa Blek, a rezultatom 7:3 slavila je ekipa Josip Jopa Blek te tako osvojila treće mjesto. Nakon susreta za treće mjesto odigrana je revijalna utakmica između Tadić Copa i Don Bosca koja je završena neodlučeno, a boljim izvođenjem penala pobijedia je ekipa Don Bosco.

U 21:30 sati odigrao se finani susret između ekipe Lovnica i ekipe Fair Play. U jako neizvjesnoj, čvrstoj utakmici mijenjale su se prilike na obje strane. Pred kraj prvog poluvremena Lovnica je povela pogotkom Ante Vidovića i s ovim rezultatom otišlo se na odmor. Odmah na početku drugog poluvremna ekipa Fair Playa izjednačila je na 1:1 što će se pokazati kao i krajnji rezultat regularnog vremena. Ekipe su cijelu utakmicu bile izjednačene, s malo boljom igrom Lovnice u drugom dijelu utakmice. Nakon regularnog dijela utakmice, pobjednika turnira tražilo se izvođenjem kaznenih udaraca, penala. U izvođenju penala ekipa Fair Play pokazala se boljom te je osvojila turnir "Sv. Anto 2015.".

Treba istaknuti kako je vratar Lovnice, Stipo Tadić, i ove godine proglašen najboljim vratarom turnira. Finalnu večer s velikim zanimanjem pratila je i mnogobrojna publika, a posebno su se isticali navijači Lovnice koji su i ovaj put bili velika potpora svojim igračima.


Izvođenja penala (video)

Foto:


0 views0 comments
bottom of page