top of page
Search
SKT

Snimka utakmice HVIDR-a - Lovnica 0:4

U isčekivanju iduće utakmice Lovnice koja je na rasporedu u četvrtak (11. lipnja) s početkom od 20:15 sati kada će momčad odmjeriti snage s jakom ekipom Pax Christi, donosimo snimku jučerašnjeg susreta s HVIDR-om.

Iz drugih medija o Lovnici: “HVIDRA se u prvom poluvremenu odlično nosila s glavnim favoritom za osvajanje turnira, ekipom Lovnice. Kako je susret odmicao, ponestajalo im je snage i Lovnica ja postupno povećavala svoju prednost do konačnih 4:0. Dodatna prevaga inače odličnim Lovničanima, bio je i Rajko Vidović koji nakon uspješne nogometne karijere nađe vremena i rado i s užitkom nastupa za ekipu Lovnice. Ivan Veriga, jedan od zapisničara je tijekom ove utakmice, usljed udarca loptom ostao bez naočala. Sve pohvale HVIDRI za prikazanu igru.” (RPŽ http://www.postaja.ba/)

Treba napomenuti kako su jučer odigrani i ostali susreti: Mladoševica – Vrbak Globarica; 2 :1; Ravne Fair Play 1 : 9; Josip Blek Jopa - Pax Christi 0 : 0; Mungo Jerry – Armani 3 : 2


Službeni, za sada jedini, sponzori ekipe Lovnica su “Interijeri Tadić” – Zagreb, vl. Kruno Tadić (generalni sponzor) te Ožujsko pivo koje je obezbijedilo opremu za ekipu, svoj prilog ekipi dao je i Zvonimir Tadić.



11 views0 comments
bottom of page