top of page
Search
Writer's picturelovnica

Revijalna utakmica između selekcije Vatrenih i reprezentacije hrvatskih svećenika

Jučer, 26. svibnja 2015., u Sisku je odigrana revijala utakmica, humanitarnog karaktera između selekcije Vatrenih i reprezentacije hrvatskih svećenika. Ovom utakmicom obilježeno je 20 godina od odigravanja prve utakmice reprezentacije hrvatskih svećenika, koja se također odigrala u Sisku. Utakmica je završila rezultatom 7:3 za selekciju Vatrenih.

Treba istaknuti kako je za reprezentaciju hrvatskih svećenika nastupio Goran Antunović, svećenik salezijanac, porijeklom iz župe Lovnica (Gornja Lovnica), a koji trenutno djeluje u župi Marije Pomćnice na Knežiji. Upravo je don Goran dao prvi gol za reprezentaciju svećenika. Također, na tribinama stadiona u Sisku našlo se lovničana koji žive i rade u Petrinji, Sisku i drugim hrvatskim mjestima.


Sastavi:

Vatreni: Mrmić, Brajković, R. Kovač, Tudor, M. Cvitanović, Šarić, Jurčić, izbornik hrvatske reprezentacije N. Kovač, Živković, Vlaović, Balaban, Pavlović, Ivančić, Krpan, Babić, Tokić, Komljenović, Mužek, Kozniku, Špehar i Bule, izbornik Zorislav Srebrić,


Za svećenike su nastupili Jelečević, Starčević, Stojko, Matošević, Crnjak, Banfić, Ćubelić, Parlov, Blažon, Relota, Dukić, Mađer, Juraković, Brizić, Žinić, Tomić, Antunović i Horvat.

3 views0 comments
bottom of page